ReizenXpert

De naam zegt het al

Populaire zomervakantiebestemmingen 2015

Nu we alweer eventjes in 2015 zitten, moeten we rekening houden met de zomervakantie. We gaan weer met zijn allen op zoek naar de beste en goedkoopste deals voor de zomervakantie van 2015. Heerlijk, maar het aanbod qua reizen is immens. Waar moet je beginnen met zoeken? We helpen je graag een handje.

Griekenland

Griekenland staat bekend om zijn enorm gastvrije mensen. De lokale bevolking ontvangt je vaak met openstaande armen. Eilanden als Kos en Rhodos zijn prachtig. Er zijn vele uitgerekte stranden. Maar een kijkje nemen op de boulevard is ook absoluut de moeite waard. Tevens zijn er voor de jongeren tussen de 18 en 25 jaar prachtige uitgaansgelegenheden.

Canarische Eilanden

Wat altijd populair blijft onder de Nederlanders, zijn de Canarische Eilanden. Of je nu naar Fuerteventura, Tenerife of Gran Canaria gaat, de temperaturen zijn altijd heerlijk. Op de stranden staat altijd een lekker briesje wind, waardoor het prima vertoeven is op het strand. Daarnaast zijn er vele hotels waar je bijvoorbeeld all-inclusive kan zitten. Voor de jongere kinderen zijn er veel animatieteams die de kinderen kan vermaken.

Spanje

Spanje blijft één van de favoriete landen onder de Nederlanders (ondanks de verloren WK-finale van 2010, maar dat ter zijde). We stappen het liefste in de auto en vertrekken naar de vaste camping. Let wel: zorg dat je op de hoogte bent wanneer het zwarte zaterdag is. Anders kan je zomaar eens heel chagrijnig worden.

Hier boven vind je een aantal tips om op vakantie te gaan. Doe je voordeel ermee. En maak de zomer van 2015 een top zomer.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 ReizenXpert

Thema door Anders Norén