ReizenXpert

De naam zegt het al

Het isoleren van een bestelwagen

Heb je voor je bedrijf regelmatig een mogelijkheid nodig om producten gekoeld te vervoeren? Je hoeft niet altijd een geheel nieuwe wagen te kopen. Waarschijnlijk ben je al in het bezit van een bestelwagen of ander zakelijk vervoersmiddel. Deze kan ook omgebouwd worden tot koelwagen. Dit gebeurd door de wagen te isoleren en er eventueel koelbakken in te plaatsen.

De mogelijkheden

In een koelwagen zijn enorm veel mogelijkheden. Je kunt ervoor kiezen om enkel een koelinstrument in te laten bouwen, maar ook de gehele wagen te voorzien van isolatie. Je kunt dan de gehele indeling gebruiken om jouw transport zo ideaal mogelijk te laten verlopen. Denk aan het ophangen van vleeshaken of het verwerken van railgeleiders om alles goed te bevestigen.

Bestelwagen isolatie

Bestelwagen isolatie zorgt ervoor dat de achterkant van bijvoorbeeld de bestelbus, transportauto of bakwagen de koelte bewaard die het heeft. Dit is belangrijk voor diverse vers producten en bijvoorbeeld zuivel.

Toepassingen in de markt

In veel markten kan er gebruik gemaakt worden van koeltransport. Het ombouwen van een bestelwagen met isolatie erin kan al voldoende zijn voor veel oplossingen. Heb je bijvoorbeeld een catering service, dan is het isoleren van je bestelwagen een mooie oplossing. Je hoeft dan geen extra vervoersmiddel aan te schaffen en kan je gebruik blijven maken van je huidige bestelwagen. Voor de meeste bedrijven is dit een goede en betaalbare oplossing. Kom gerust eens langs om te kijken wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 ReizenXpert

Thema door Anders Norén