ReizenXpert

De naam zegt het al

Ontharen voor ik op reis ga

Binnenkort ga ik er even lekker tussenuit. Het is nog maar een paar weken voor ik vertrek. De meeste mensen gaan nu op wintersport, ik kies er steevast voor om de zonnigere oorden op te zoeken. Denk bijvoorbeeld aan Curacao of de Canarische Eilanden. Daar kan je echt tot rust komen. Lekker aan het strand liggen en dan even alles om je heen vergeten. Dat is pas écht genieten. Ik hoef niet per sé op de ski’s te staan en koud te lijden.

Hoop zaken te regelen voor ik op vakantie ga

Ik zocht onlangs beauty salon Delft op, hier ben ik even ‘vakantie proof’ gemaakt. Daar koos ik ervoor om me zelf even flink te laten ontharen. Ontharen Delft hoort er namelijk ook gewoon bij. Het ziet er toch niet uit wanneer je bikinilijn niet is bijgewerkt? Ik zie het al voor me.. Allemaal haren onder mijn bikinibroekje vandaan. Gadver!

Dan de reis zelf…

Dit jaar had ik er voor gekozen om naar Aruba te gaan. Wat een prachtig eiland is dat zeg! Ik heb hier van genoten van de stranden, de vriendelijke bevolking. Wauw. Echt een absolute aanrader. Ik genoot hier van de heerlijke Corona’s, het eten. Bijkomend voordeel is dat ze hier nog gewoon Nederlands spreken. Niks Engelse, Spaanse, Italiaanse taal. Gewoon oer-Hollands. Dat is natuurlijk prettig, wanneer je zelf niet zo’n talenknobbel hebt. Op het strand kon ik trots rond paraderen. Mijn bikinilijn was helemaal onthaart, ik zelf was in topconditie. Waardoor ik met een goed gevoel op het strand rondliep.

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 ReizenXpert

Thema door Anders Norén