ReizenXpert

De naam zegt het al

Het transport richting Frankrijk

Een transport in Frankrijk is tegenwoordig niet geheel zonder gevaar meer. De vele vluchtelingen uit onder andere landen zoals Syrie verzamelen zich langs de routes van de vrachtwagens. Dit is niet alleen in Frankrijk het geval.
Zodra de vrachtwagens stilstaan lopen groepen vluchtelingen om de wagens heen en proberen mee te liften. Het is goed te begrijpen dat de chauffeurs deze plekken gaan omzeilen.

Tijdens een transport in Frankrijk worden er heel wat kilometers gereden en na uren rijden zit niemand te wachten op ongure types die het laadruim proberen open te breken. Ondertussen is het een politiek probleem geworden en de regering van Frankrijk heeft al beveiligingsmaatregelen aangekondigd ter bescherming van de vervoerders.
De transportbedrijven zijn er niet bij gebaat als de halve lading wordt gesloopt, dit tast gewoon de economie aan.

De vluchtelingen hebben vaak al veel ontberingen doorstaan tijdens hun vlucht naar Europa, ze kruipen onder en in de wagens en grijpen een trip van Calais naar Engeland vaak als een laatste strohalm aan. De aangescherpte maatregelen zullen in eerste instantie alleen op deze plaatsen zijn, maar beter is direkt het probleem overal aan te pakken. Het zou toch te gek voor woorden zijn, als bedrijven door dit probleem hun werk niet meer kunnen uitoefenen. Het vluchtelingenbeleid is echt een hot item, voor de vele beroepschauffeurs hopelijk van snel voorbijgaande aard, zodat ze snel weer kunnen overgaan tot de orde van de dag.

Goed, nu terug naar het transport. Wil je een transportbedrijf inhuren? Dan kan je contact opnemen met Cematex.nl. Zij kunnen voor u het transport naar vele landen in Europa uitvoeren. Je kunt hierdoor naar heel Europa transporteren.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 ReizenXpert

Thema door Anders Norén