ReizenXpert

De naam zegt het al

Op zakenreis is mijn laptop kapot gegaan

Onlangs was ik op zakenreis naar de Verenigde Staten. Hier had ik een meeting met een groot ICT-bedrijf. Daar werd mij gevraagd – of althans voor de reis al – om mijn laptop mee te nemen. Ik moest namelijk een presentatie houden, die al op mijn laptop stond. Deze werd aangesloten op een beamer. Wat denk je: kortsluiting ontstond! Mijn laptop ging hierdoor al snel kapot. Gelukkig bleef ik maar een midweek in de Verenigde Staten, waardoor ik bij terugkomst mijn laptop kon laten repareren bij die persoon waar ik mijn laptop ook gekocht had.

Aangehouden bij de douane

Toen ik terug naar Nederland wilde moest ik eerst nog langs de douane. Je laptop moet uit de sleeve worden gehaald en in het bakje voor de scan. Natuurlijk vroegen de douane meteen waarom mijn laptop zo verwoest was. Zij dachten meteen dat ik een of andere persoon was met gevoelige informatie die ik getracht achterwege te houden. Dus ik mee naar een verhoorkamertje, gelukkig zagen ze al gauw dat ik slechts een zakenman ben.

Met gierende banden naar de pc winkel

Bij terugkomst in Nederland ben ik niet eerst langs huis geweest, maar meteen naar de computerreparatie Den Haag winkel. Daar werd de reparatie laptop Den Haag vakkundig en snel uitgevoerd. Vervolgens kon ik weer terug naar de Verenigde Staten om de presentatie weer te houden. Gelukkig waren de mensen niet boos, en konden ze de opgelopen vertraging wel waarderen. Ze moesten er vriendelijk om lachen. Ik kon de mensen overtuigen van mijn kwaliteiten en kreeg de case. We waren ontzettend gelukkig hiermee.

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 ReizenXpert

Thema door Anders Norén