ReizenXpert

De naam zegt het al

Als DJ ben je veel op reis

Ik ben zo’n 15 jaar geleden begonnen als DJ. Dit begon op de zolderkamer waar ik diverse nummers aan elkaar mixte. Ik had een cd-wisselaar en wat dj-lampen en een blacklight. Erg grappig, als ik er nu aan terugdenk. Nu reis ik niet alleen door Nederland, maar ook in het buitenland. Zo word ik door het buitenland ook wel eens ingehuurd in Europa of in Azië.

Mijn set bereid ik vaak voor in de auto

Wanneer ik op de weg ben, bereid ik vaak mijn set voor in de auto. Ik werd laatst gevraagd voor een dj bruiloft Utrecht. Ondanks dat ik ook wel eens in de oosterse wereld ben, doe ik dit ook nog altijd met alle liefde. Het is toch prachtig om als DJ je ding te doen, waardoor een net getrouwd stel de avond van hun leven heeft? Ik bedoel maar: wanneer de muziek niet best is, hebben de bruid en bruidegom echt geen leuke avond. Daarom wil ik hier nog altijd mijn best voor doen. Ook voor een bedrijfsfeest Utrecht ga ik nog altijd met veel liefde en plezier naartoe.

Onderweg in het vliegtuig naar een feest

Jullie vragen je vast af waarom ik ook naar Azië ga om te draaien. Dat komt omdat mijn familie hier woont. ik word regelmatig in de buurt van Indonesië gevraagd om daar te draaien. de families hebben daar mijn vliegticket voor over. Zij betalen dit. Met de software die ik heb kan ik heel het feest tot in de puntjes voorbereiden. Het is prachtig, het DJ-leven. Ik zou nooit meer zonder willen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 ReizenXpert

Thema door Anders Norén