ReizenXpert

De naam zegt het al

Kiezen voor QPortugal

Soms ben je het gewoon even nodig, moet je er echt even helemaal tussenuit en ben je toe aan stilte en vooral rust en verlang je naar luxe, lekker eten en de beste wijnen. En dat het liefst in een adembenemende omgeving. Soms ben je dus toe aan een vakantie bij Quinta da Palmeira, in de regio Arganil. De oogverblindend mooie locatie wordt ook wel QPortugal genoemd.

Perfecte omstandigheden
In QPortugal trek je je nog echt terug uit de hectiek van alledag en zijn de omstandigheden simpelweg perfect. Het bijzonder romantische landhuis leent zich ook bij uitstek om niet veel te doen en om alleen maar te genieten. QPortugal geldt ondertussen ook al als de perfecte tussenstop als je onderweg bent van Lissabon naar Porto, of andersom.

Korte vakantie op het schitterende platteland
Naar QPortugal gaan is kiezen voor een korte vakantie op het platteland, met daaraan toegevoegd een persoonlijk tintje. Er is steeds persoonlijke aandacht, zoals er aandacht is voor elk detail in een omgeving die zich ook al kenmerkt door de grote mate van rust. De bon vivant denkt er na en rust uit, natuurliefhebbers geven er vooral de ogen de kost. Want ook de natuur is er ongeëvenaard mooi.

Zwembad en palmbomen
QPortugal beschikt over een fantastische tuin die ook voldoende schaduwplekken heeft. In de tuin vind je ook het heerlijke zwembad en neem je een duik dan heb je prachtig uitzicht op de palmbomen, want die zijn uiteraard ook aanwezig in QPortugal. Vervolgens drink je iets aan de bar en geniet je van de pure schoonheid en het comfort dat QPortugal biedt, waar je even helemaal niets moet.

Voel je meteen thuis
Je voelt je meteen thuis in QPortugal, waar je de beschikking krijgt over een zeer stijlvol ingerichte kamer, waar je ook je rust pakt en van de stilte geniet die deze kamers stuk voor stuk te bieden hebben. Het landhuis van QPortugal heeft een sfeervolle woon- en zitkamer, een fraaie patio, glas in loodramen en in de eetkamer wordt je ondergedompeld door de warme kleuren. Vanaf de veranda van het landhuis observeer je het echte Portugese leven en zie je wat de plaatselijke bevolking vooral bezighoudt.

Heerlijk eten en fantastische wijnen
Het eten is ook al ongeëvenaard in QPortugal. De producten komen hoofdzakelijk van de markt of uit eigen groente- en kruidentuin. En dat de geserveerde wijnen – regionaal en nationaal- van ongekend hoge kwaliteit zijn spreekt eigenlijk voor zich. QPortugal is luxe, is jezelf even helemaal onthaasten en is genieten van de eveneens aanwezige jacuzzi, sauna en stoombad. En het laatste wijntje van de dag drink je uiteraard voor de sfeervolle open haard waar je de oogjes langzaam dicht vallen en je vervolgens heerlijk uitrust in stilte op je stijlvolle kamer. Wil je er toch even uit tijdens je vakantie in QPortugal? De regio biedt meer dan voldoende mogelijkheden om er toch even uit te gaan. De regio is overigens een prachtige combinatie van cultuur en natuur en laat Portugal van de beste kan zien.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 ReizenXpert

Thema door Anders Norén