ReizenXpert

De naam zegt het al

Inkopen in China

Met ongeveer één en een kwart miljard inwoners is het niet vreemd dat er in China een ongelooflijk grote productie is van allerlei goederen. De Chinese economie draait op volle toeren en dank zij de stimulans van de Chinese overheid neemt het aantal industriële activiteiten alleen nog maar toe. Dit gegeven, plus de grote hoeveelheid grondstoffen waarover de Chinese industrie kan beschikken, maakt dat de prijzen van allerlei producten prettig laag liggen. Importeren uit China biedt Europese handelaars dan ook volop kansen en mogelijkheden.

Handelssteden voor importeren uit China

In China heb je een groot aantal miljoenensteden, waar de bedrijvigheid enorm is. Er is meer dan alleen het bekende Hong-Kong, dat vroeger een Britse kroonkolonie was, maar nu al weer enkele jaren onder Chinees bestuur valt, zij het met een aparte status. Denk ook aan steden als Sjanghai, Yangjiang, of Wenzou.

Inkopen in China

Voor het inkopen van Chinese producten heb je vaak te maken met gespecialiseerde handelaren, die precies weten hoe importeren uit China het gemakkelijkst gaat. Daarbij wordt niet alleen naar de producten zelf gekeken en de prijs daarvan, maar ook het vervoer van alle ingekochte waren naar Europa is een belangrijke factor in het geheel. Inkopen in China is hierdoor een stuk makkelijker geworden.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 ReizenXpert

Thema door Anders Norén