ReizenXpert

De naam zegt het al

Swissotel Bodrum Beach

Het nieuwe hotel van Swissotel

In de loop van 2015 zal aan de schitterende kust in de buurt van Bodrum een nieuw ruim opgezet resort haar deuren openen. Swissotel Bodrum Beach zal zich op zo’n 20 kilometer van het centrum van Bodrum bevinden en geniet hierdoor van veel ruimte en rust.

U boekt bij Swissotel Bodrum Beach een vakantie op basis van logies met ontbijt waarbij het ontbijt in de lobbybar te verkrijgen is. Naast deze bar heeft u hier de keuze uit diverse andere bars en maar liefst vier restaurants. Daarnaast beschikt het hotel over vele soorten faciliteiten en services. U kunt zich uitleven in verscheidene sporten op het water of met tafeltennis of fitness. Wanneer u hiervan moet bijkomen, kan dit op het privéstrand waar de ligstoelen en parasols u staan op te wachten. Ook is er de mogelijkheid om even heerlijk bij te komen in het luxe spacentrum. Mocht u iets meer van de omgeving willen zien, dan kunt u een auto huren bij de receptie.

U verblijft in dit hotel in één van de 66 goed uitgeruste kamers en suites, of in een luxe appartement gelegen in de tuin. Beide vertrekken beschikken over hetgeen wat u mag verwachten van een vijfsterren resort. Zo heeft u in de kamers de beschikking tot airconditioning, een flatscreen televisie, gratis WiFi, een volledig uitgeruste badkamer en een groot balkon of terras. Wanneer u meer informatie wilt over dit schitterende hotel klikt u op de link bovenin dit artikel.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 ReizenXpert

Thema door Anders Norén