ReizenXpert

De naam zegt het al

Voetbalreizen Liverpool: Laatste keer Gerrard

Komend weekend gaan we met een vriendengroep naar Liverpool FC. Een geweldige stad met een geweldige historie. Het is de stad waar misschien wel de allergrootste band van de afgelopen eeuw vandaan kwam: The Beatles. Een reis naar cultuur, passie, maar vooral voetbal. Voetbalreizen Liverpool is een genot voor elke voetballiefhebber. Anfield Road is een stadion waarvan elke voetballiefhebber zijn hart sneller gaat slaan.

Waar boek je een voetbalreis?

Voordat ik mijn voetbalreis ging boeken, heb ik een oriƫnterende fase gehad op het internet. Via Google zocht ik onder andere naar de diverse aanbieders. Uiteindelijk boekte ik mijn reis bij BVR-United. Ik koos vanwege de betrouwbare uitstraling die de site had, en het uitgebreid aanbod die het heeft.

De reis: voor het eerst vliegen

Voor het eerst ging ik vliegen. Een spannende ervaring uiteraard. Maar dit mocht de pret niet drukken. Ik was wel een klein beetje gespannen, maar de crew aan boord van het vliegtuig stelden mij gerust. Alles zou wel goedkoper. Het opstijgen en het landen gaf me een vreemd gevoel, maar dat hoort er schijnbaar bij. Gelukkig landden we al snel veilig.

De wedstrijd

De wedstrijd Liverpool-Manchester City was er een om nooit meer te vergeten. Wat een passie en een beleving. Het You’ll Never Walk Alone is eentje om met tienlagen kippenvel te horen. Het nieuws dat Steven Gerrard ging stoppen was kei hard aangekomen bij de fans. Minuten lang werd hij uitgebreid toegezongen. Dan weet je: dan ben je een absolute legende bij de fans. Kippenvel. Een reis om nooit meer te vergeten.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 ReizenXpert

Thema door Anders Norén