ReizenXpert

De naam zegt het al

Maak een voetbalreis naar een topcompetitie!

FC Barcelona, Manchester United, Real Madrid, Arsenal. Je bent voetballiefhebber en je ziet deze ploegen voetballen in de Primera Division, Premier League en Champions League en je denkt: daar wil ik met vrienden of mijn zoon naar toe maar hoe ga ik het allemaal regelen?

Wanneer je op het internet op zoek gaat, dan kom je veel aanbieders tegen en dan komen de eerste vragen al: ga ik het zelf regelen en ga ik op zoek naar wedstrijdkaarten bij de vele aanbieders of boek ik een all-in pakket bij een georganiseerde aanbieder? Wat is nu wijsheid?

Je kan een voetbalreis uiteraard zelf regelen. Je wordt lid van een club en waarna je eventueel een kaart toegewezen krijgt van de desbetreffende club. Dit is uiteraard de goedkoopste manier om je voetbalreis te organiseren. Het nadeel is wel dat je niet zeker weet of je wel kaarten kan krijgen voor een bepaalde wedstrijd. Bij veel clubs gaan de kaarten pas 3 weken voor aanvang van de wedstrijd in de verkoop. En op dat moment zijn bijvoorbeeld de prijzen van de vliegtickets naar bijvoorbeeld Londen of Manchester ook weer fors gestegen.

Een andere optie is om bij ticket bureaus op het internet je wedstrijdkaarten te kopen. Controleer altijd of het om een betrouwbare aanbieder gaat en bekijk dus de recensies van andere klanten en of deze bureaus zijn aangesloten bij een keurmerk.

Wanneer je kiest voor een georganiseerde aanbieder check ook dan of deze aanbieder te vertrouwen is. Is de organisatie bijvoorbeeld aangesloten bij een branchevereniging (VvKR of ANVR) en bij een garantiefonds (GGTO of SGR)? Met name het aangesloten zijn bij een garantiefonds is heel belangrijk. Dit garantiefonds garandeert namelijk de uitbetaling van alle vooruitbetaalde gelden in geval van faillissement.

Wanneer er aan deze belangrijke voorwaarde is voldaan dan weet je dat je aan het juiste adres bent. Deze georganiseerde aanbieders beschikken over officiéle wedstrijdkaarten en laten deze bezorgen in het hotel van uw keuze. De vluchten zijn uiteraard makkelijk zelf te boeken via bijvoorbeeld Easyjet.com of RyanAir want dit scheelt vaak ook weer geld. Een voetbalreis is een ware belevenis en is dus op vele manieren samen te stellen.

BVR United is een aanbieder van voetbalreizen en biedt u als voetbalsupporter de mooiste plekken in de mooiste stadions in de Engelse Premier League of de Spaanse Primera Division. De officiéle wedstrijdkaarten worden afgeleverd in het hotel van uw keuze. Ook bieden in veel stadions exclusieve VIP-tickets aan om uw voetbalreis van een nog specialer tintje te voorzien. Een voetbalreis naar Manchester United met een bezoek aan de VIP ruimten van Old Trafford behoort nu tot de mogelijkheden. Of wat te denken van een voetbalreis naar FC Barcelona? Van kaarten korte zijde tot VIP tickets met eten en drinken in Camp Nou, een voetbalreis met vrienden of met uw zoon wordt nu nog specialer!

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 ReizenXpert

Thema door Anders Norén