ReizenXpert

De naam zegt het al

Een vakantie met het gezin naar Mallorca

Wanneer je een vakantie gaat uitkiezen moet je met veel dingen rekening houden. Hoe ver wil je reizen? Hoe wil je erheen gaan? Wat wil je allemaal kunnen doen op vakantie? Wat voor weer wil je hebben? Het zijn allerlei dingen waar je over na moet denken. Wanneer je met het gezinnetje op vakantie gaat is het ideaal wanneer je een betaalbare vakantie kan vinden in een land dat niet al te ver is. Wanneer je hiernaar kijkt is Spanje al snel een van de beste bestemmingen. Vooral Mallorca spreekt de laatste jaren veel mensen aan en in dit artikel vertel ik je waarom.

Het fantastische weer

Iedereen die wel is op Mallorca is geweest praat over het heerlijke weer op het eiland. Het weer op Mallorca is voor het grootste deel van het jaar heerlijk. Zo schijnt er ongeveer driehonderd dagen lang de zon en ligt de temperatuur in de zomer soms wel rond de dertig graden. Door het heerlijke windje vanuit de zee zal je niet doorhebben dat het zo enorm warm is, maar is het weertje genieten voor jong en oud. Wel is het belangrijk om je altijd goed in te smeren, aangezien je door het windje al snel vergeet dat het zo warm is.

mallorca als vakantiebestemming

Waarom op vakantie naar Mallorca?

Betaalbaar

Steeds vaker zien we dat vakantiebestemmingen hun prijzen omhoog gooien waardoor ze niet meer betaalbaar zijn voor veel gezinnen. Gelukkig is Mallorca een relatief goedkope bestemming. Wel moet je naar het eiland vliegen, maar ook de vliegtickets zijn goed te betalen. Er zijn ook veel verschillende hotels op het eiland, waardoor je de prijs zelf nog zo gek kan maken als je wilt. Let er wel altijd op in welk gebied je op vakantie gaat. Sommige gebieden, zoals El Arenal, zijn bijvoorbeeld niet de ideale bestemming voor gezinnen. Kijk naar de hotels aan de stranden of in de kleine dorpjes, zo weet je zeker dat je iets betaalbaars kan vinden wat bij jullie past.

Leuke activiteiten

Veel mensen zien Mallorca tegenwoordig als een bestemming voor jongeren, maar niks is minder waar. Het plaatsje El Arenal is misschien vol jongeren, maar het eiland is een stuk groter dan dat. Er zijn veel andere steden waar je met jouw gezin kan verblijven en leuke dingen kan gaan doen. Zo kan je een kasteel bezoeken, een rondreis maken over het eiland en nog veel meer. Een ding is zeker: op Mallorca zal niemand zich vervelen. Wil je weten wat je allemaal kan doen op het eiland? Neem dan zeker een kijkje op www.opnaarmallorca.nl

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 ReizenXpert

Thema door Anders Norén