ReizenXpert

De naam zegt het al

De zon schijnt, op naar het zwembad!

De zon schijnt, het is al vroeg op de dag warm, joepie het is zomer!! Tijd voor buiten spelen en zorgen voor genoeg afkoeling. Natuurlijk leuk om met de kinderen te gaan zwemmen, maar nog leuker is een spray park!

Wat is een spray park?
Een spray park combineert het verkoelende effect van een zwembad met de activiteit van een speeltuin. Het betreft namelijk een speelparadijs met interactief water plezier. In een spray park kunnen kinderen elkaar nat spuiten, onder waterfonteinen doorrennen en nog veel meer leuke water gerelateerde activiteiten ondernemen. Het is alleen al een feest om ze bezig te zien!!

Waar kunt je spray parks vinden?
Geschikte locaties voor spray parks zijn openbare ruimten zoals parken, zwembaden, campings- en bungalowparken, bij speeltuinen en recreatieparken, bij kinderdagverblijven en zorginstellingen en bij hotels. Dus mogelijke locaties bij jou in de buurt zijn er in overvloed.

Hoe zit het met hygiëne en milieu?
Een spray park is net zo hygiënisch als een zwembad. Er zijn dus wel wat chemicaliën nodig voor een spray park. Echter veel minder dan een zwembad. Ook is het waterverbruik minder. Het water dat wordt verbruikt komt om de grond terecht en wordt direct afgevoerd naar het eigen bassin. Daarnaast verbruikt een spray park ook minder stroom dan een gewoon zwembad. Het verbruikt minder water dus ook minder stroom om dit warm te houden.

Dus is het te warm om naar een gewone speeltuin te gaan. Zoek dan naar een spray park bij jou in de buurt.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 ReizenXpert

Thema door Anders Norén