ReizenXpert

De naam zegt het al

Backpack avontuur in Australië

Veel studenten en net afgestudeerden zitten nog met de gedachte om te gaan backpacken. Vaak ontbreekt het echter aan voldoende informatie om deze gedachte om te zetten in werkelijkheid. Het Backpack land bij uitstek is natuurlijk Australië, Down Under! En tegenwoordig gaan steeds meer Nederlandse jongeren jou voor, op een onvergetelijk avontuur in Australië

 

Vliegtickets binnenlandse vluchten Australië

 

Een van de grootste problemen is dat Australië ver weg ligt, heel ver weg. Wie wilt gaan Backpacken in Australië betekend dat je in het enigste land ter wereld bent met koala’s, kangoeroes en binnenlandse afstanden van duizenden kilometers. Het is echter onmogelijk om je reisplannen van te voren bedacht precies uit te voeren. Je weet nooit hoe je reis precies gaat verlopen. Je weet niet wie je ontmoet, hoe snel je budget er door heen gaat of je wilt je reis onverhoopt verlengen. Bij Backpackme is het daarom mogelijk om flexibele vliegtickets te boeken. Hiermee kun je de datums van je tickets gratis omzetten zodat je geen beperkingen kent!

 

Waar moet ik aan denken?

 

Wanneer je van plan bent af te reizen naar Australië moeten er een hoop zaken worden geregeld. Je visum moet worden geregeld. Let op, hierbij moeten bepaalde data worden aangevraagd. Wacht niet te lang met het aanvragen hiervan, aangezien de visums in Australië redelijk eenvoudig worden afgewezen. Ga hierbij af op de recensies en ervaringen van backpackers die je voor gingen. Niemand kan je beter inlichten over de uitdagingen die jij tegenkomt in Australië dan jou voorgangers. Je bent in een vreemd land, met toeristen uit de gehele wereld. Het is geen pre om vloeiend Engels te spreken. Vanwege het internationale toeristenkarakter zul je je Engels waarschijnlijk flink verbeteren.

 

Verzekering en vervoer Australië

Ook de bijkomende zaken als reisverzekeringen en vervoersmogelijkheden zijn onmisbaar bij je avontuur. Er zijn veel pakketten, en toerbussen die zich speciaal focussen op backpackers. Maar welke hotspots mag je niet missen en krijg je te zien? Wat voor soort activiteiten worden er georganiseerd? Zorg ervoor dat je je tour in een aantal maanden kan voorbereiden zodat je hierbij niks over het hoofd ziet! Wanneer je in Australië wilt studeren zijn hier ook genoeg mogelijkheden voor. Hier kun je op internet meer over vinden.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 ReizenXpert

Thema door Anders Norén