ReizenXpert

De naam zegt het al

Rondreis door Europa met de auto

Om de reis van je leven te maken, hoef je niet naar de andere kant van de wereld te vliegen. Je hoeft niet te kiezen tussen natuur, cultuur, of strand. Tijdens een rondreis door Europa met de auto kun je dit gemakkelijk combineren!

Voor natuurliefhebbers

Tijdens een rondreis door Europa kunnen natuurliefhebbers hun hart ophalen. Na enkele uren rijden verruil je het platte Nederland al voor het imposante rotslandschap van Luxemburg. Liefhebbers van berggebieden kunnen verder rijden naar de Alpen of de Pyreneeën. Deze gebieden zijn ideaal voor hikers en klimmers, maar zijn ook heel geschikt voor gezinnen. Met de auto kom je het gemakkelijkst op de mooiste kampeerplekken en kun je al je kampeerbenodigdheden meenemen. Als je genoeg bergen gezien hebt, rijd je verder richting de Balkan. De Kroatische Plitvice meren mogen in je rondreis door Europa niet ontbreken! Ruim 450 kilometer verderop vind je in Bosnië en Hercegovina één van de laatste Europese oerbossen. Rij je liever naar het noorden? Een rondreis door Scandinavië brengt je via Denemarken met de veerboot naar de Noorse fjorden.

rondreis europa

Wat kun je allemaal doen tijdens een rondreis door Europa met de auto?

Voor cultuursnuivers

Ook cultuursnuivers kunnen hun rondreis door Europa met de auto doen. Rijden in grote steden kan een uitdaging zijn, maar accommodaties buiten het centrum zijn vaak zonder veel problemen met de auto te bereiken. Het voordeel van een rondreis met de auto is juist dat het platteland goed bereikbaar is. Je leert de cultuur van een land immers het best leert kennen buiten de grote steden!

Zon, zee en strand

Tussen bergwandelingen en museumbezoeken in, kun je heerlijk een dagje ontspannen op het strand. Naast de bekende Spaanse costa’s kun je kiezen voor de fraaie kustlijn van de Portugese Algarve. Zit je al oostelijker in Europa, dan kun je een stop maken in één van de vele badplaatsen aan de Adriatische of Egeïsche zee.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 ReizenXpert

Thema door Anders Norén